1. Artikel 1. toepasselijkheid
  1.1 De algemene voorwaarden gelden voor alle produkten die u op Kwekerij de Horst aantreft.
  1.2 Van de algemene voorwaarden kan worden afgeweken, dit moet dan door Kwekerij de Horst schriftelijk worden vastgelegd.
  1.3 Bij een bestelling gaat u akkoord met de voorwaarden van Kwekerij de Horst.
  1.4 Kwekerij de Horst is niet aansprakelijk voor eventuele (tussentijdse) prijswijzigingen. Eventuele typefouten in het systeem staan niet garant voor levering van producten.

  Artikel 2. totstandkoming (en beëindiging) van de overeenkomst
  2.1 Een overeenkomst met Kwekerij de Horst komt tot stand op het moment dat een orderbevestiging per e-mail is verzonden naar het door de klant opgegeven e-mail adres. Het is hierbij niet van belang of de order via de website of telefonisch is besteld.

  2.2 De klant kan zijn bestelling ontbinden, dit moet binnen 24 uur na plaatsingsdatum, d.m.v. een e-mail te sturen naar kwekerij.dehorst@home.nl 
  2.3 Het product mag tot maximaal veertien dagen na aankoop (= factuurdatum) worden geretourneerd indien verpakking en product in orginele staat en niet beschadigd. 

  Artikel 3. prijzen, producten, aanbiedingen
  3.1 Alle prijzen op Kwekerij de Horst zijn in euros en inclusief BTW, maar exclusief verpakkingskosten en verzendkosten.
  3.2 Producten (en speciale aanbiedingen) zijn leverbaar (geldig) zolang de voorraad strekt.
  3.3 Producten blijven eigendom van Kwekerij de Horst tot ontvangst van betaling van datzelfde product.

  Artikel 4. betaling
  4.1 Bij bestellingen via Kwekerij de Horst kan op de volgende wijze worden betaald: - Contante betaling (afhalen, bezorgen door Kwekerij de Horst tegen afgesproken tarief) - Pin betaling (afhalen)  
  4.2 De verzendkosten incl. verpakkingskosten zijn voor rekening klant, deze zijn per pakket tot maximaal 24 kilo € 15,00; bezorging door koeriersdienst.

  Artikel 5. levering en leveringstijd

  5.1 Bestellingen worden zo snel mogelijk afgeleverd. Kwekerij de Horst streeft ernaar om de geplaatste bestelling binnen 1 week te leveren, maar in zeer drukke tijden kan het 2 weken duren voordat u uw bestelling ontvangt.
  5.2 Zodra de te leveren producten afgehaald zijn gaat het transportrisico over op de klant.

  Artikel 6. retourneren
  6.1 U heeft het recht uw bestelling tot veertien dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals veertien dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking naar Kwekerij de Horst geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via kwekerij.dehorst@home.nl Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen veertien dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

  6.2 Retournering is enkel mogelijk met orginele factuur. 


  Artikel 7. garantie Garantie op hergroei kunnen wij helaas niet geven, omdat er teveel factoren zijn die buiten onze invloed liggen. (bijvoorbeeld: grond die in de wintermaanden te nat is, te diep geplante planten, storende grondlagen of op verkeerde grondsoort aangeplante planten, etc.). Mochten er problemen ontstaan bij de hergroei dan zijn wij altijd bereid om u te adviseren. Wij proberen vanzelfsprekend soortecht te leveren. In het verkoopgedeelte van de kwekerij vindt u alleen goed doorgewortelde en levensvatbare planten. Wanneer de fout van het niet hergroeien van planten bij ons ligt dan worden planten door ons vervangen.

  Uw winkelwagen
  is leeg