Zo te zien staat JavaScript uit in uw browser.
Voor deze website is javascript vereist. Voor instructies klik hier.
Vers blad als bijgerecht bij spinazie, groentesoep, vlees, vis en in salades. Zeer hoog zuur gehalte bevat wel veel…
Waterkers is een meerjarige waterplant die groeit aan randen van greppels en sloten, maar ook op een vochtige grond of…
Heerlijk in salades en als broodbeleg. Zaaitijd: Binnen het hele jaar. Buiten van maart tot september.…
Rucola is een eenjarig, snel en makkelijk groeiend keukenkruid en saladegroente met een pittige iets bittere smaak. Wordt veel in…
Het blad van de Stevia is 10x zo zoet als suiker en kun zowel vers als gedroogd gebruiken. Stevia is…
Jonge stengels en blad als groente. Vers als kruid bij bietjes, kool, sperziebonen en slaatjes. Thee is opwekkend,…
Het loof wordt vooral in vissaus toegepast. Zaden bij koen van vis. Thee van zaad helpt bij krampen,…
Het blad is (meegekookt) lekker bij tuinbonen en vers gesnipperd bij augurken, vlees-, vis- en eiergerechten. Thee van blad…
Heeft een kalmerende eigenschap en wordt gebruikt bij pijnbestrijding, maar raad pleeg een arts. Het melksap is giftig.…
Zaden worden gebruikt in brood en koekjes en bij koolgerechten. Werkt eetlustbevorderend en (in warme melk) slaapverwekend. Veel in…
Uw winkelwagenis leeg